fbpx

Blog

Lean werken, wat is dat nu juist?

Lean werken, wat is dat nu juist?

Krijg eindelijk rust in je hoofd door jezelf en je bedrijf beter te organiseren. Meer geld verdienen, minder kosten maken en een beter product of een betere dienst leveren. Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar voor veel ondernemers is het op een eenvoudige manier te realiseren. Hoe? Door lean te werken. Lees meer over de principes van lean.

Mijn verhaal

Mijn verhaal

Tijdens mijn zoektocht naar hoe het anders kon, kwam ik steeds terug bij een aantal zaken waar ik al heel lang mee bezig was. Maar die door de drukte en de chaos van alledag in de vergeethoek waren gedrukt: alternatieve geneeswijzen, de natuur en de mens.

Breng je leven in balans met de 5 elementen van de natuur

Breng je leven in balans met de 5 elementen van de natuur

Lukt het jou om alle ballen in de lucht te houden? Je wil succesvol zijn in je werk, je wil je huis op orde, gezond eten, sporten, je sociale contacten onderhouden, je partner en je kinderen voldoende aandacht geven, werken aan je persoonlijke ontwikkeling en af en toe tijd voor jezelf hebben. Lukt jou dat allemaal? Of heb jij ook regelmatig het gevoel dat je tijd te kort hebt? En plof je op het einde van elke dag uitgeblust in je zetel? Ontdek hoe je meer balans in je leven brengt met de 5 elementen van de natuur.

Doelen realiseren doe je zo

Doelen realiseren doe je zo

Lijkt het alsof je te weinig uren in een dag hebt? Alsof je altijd to do’s te veel en tijd te kort hebt?
Je bent niet de enige. Maar het kan anders!
Met mijn 5-stappenplan realiseer je eindelijk jouw persoonlijke en zakelijke doelen.

Het aarde element: ben jij goed geAARD?

Het aarde element: ben jij goed geAARD?

Eerst en vooral wil ik een groot misverstand uit de wereld helpen. Want voor velen klinkt het misschien zweverig, maar aarden is allesbehalve dat.
Het is net het tegenovergestelde van zweverig. Aarden betekent dat je met je aandacht in het hier en nu bent, in contact met jezelf.
Dat je met je beide voeten stevig op de grond staat, letterlijk en figuurlijk. En daarvoor is het aarde-element verantwoordelijk.

Een zuiver lichaam in balans

Een zuiver lichaam in balans

Al 5 jaar volg ik zowel in de lente als in de herfst een zuiveringskuur. Een detoxkuur om mijn immuniteit te versterken en alle afvalstoffen uit mijn lichaam af te voeren. Telkens 10 intensieve en intense dagen waarbij ik mezelf zowel fysiek als mentaal en energetisch zuiver.

Piramide van Maslow

Piramide van Maslow

Jij en ik, wij kwamen op deze wereld en lieten meteen van ons horen. Niet om te zeggen: “Hoi, hier ben ik dan”, maar eerder: “Help! Wat gebeurt er?” en “Hallo? Ik heb honger!”. Menselijke behoeften, daar gaat het over in deze blog. En hoe die ook je volwassen leven en carrière beïnvloeden. Ik stel je graag voor: de piramide van Maslow.

Chi-An, mijn levensenergie

Chi-An, mijn levensenergie

2007 was een jaar vol veranderingen voor mezelf. Dat jaar kwam ik midden in een storm terecht. Mijn relatie zoog me leeg en ook uit mijn job haalde ik geen energie meer.

Dus vluchtte ik in de ene opleiding na de andere, op zoek naar mezelf. ‘Intuïtieve ontwikkeling’, ‘Leren communiceren met jezelf en met anderen’, ‘Effectief vrouwelijk leiderschap’, aromatherapie, enz. Alles was goed om een antwoord te vinden op de vragen die in mijn hoofd spookten: wie ben ik, wat wil ik.

Hoe maak jij jouw doelstellingen SMART?

Hoe maak jij jouw doelstellingen SMART?

 

Hoe SMART ben jij?
Of met andere woorden...
Hoe slim ben jij?
Want als je slim bent, dan stel je ook slimme doelstellingen op.
Hoe je dat juist aanpakt?
Op woensdag 29/11 om 20u organiseer ik het GRATIS webinar:
"Hoe maak jij jouw doelstellingen SMART?"
💡 Je kan dit webinar zowel live als uitgesteld kijken.
Registreer je dan toch en bekijk de replay, wanneer het voor jou past.
👇
 

Gratis webinar op 29 november 2023 om 20u

Proficiat! Je bent ingeschreven voor de webinar. Hou je mailbox in de gaten voor verdere info.

Share This