fbpx

Webinar

Met mijn gratis webinars wil ik je inspireren om vanuit jouw innerlijke kracht in balans te ondernemen, zodat je jouw doelen efficiënt en gestructureerd kan realiseren.

Ik deel al mijn inzichten met jou, samen met heel wat voorbeelden uit de praktijk.

Als je bij jouw inschrijving ook duidelijk jouw vraag vermeld dan wordt deze praktisch verwerkt in het live online webinar. Zo krijg jij jouw persoonlijk advies en kan je meteen na dit webinar in actie treden.

Bereik je omzetdoelen met een solide marketingstrategie

Ontdek jouw blauwdruk naar succes rekening houdend met jouw persoonlijke en zakelijke balans.

 

Samen met Cathy Tavernier van Optimazing heb ik een nieuwe live masterclass uitgewerkt. Net om jou de tools te reiken die je nodig hebt om die extra stappen te kunnen zetten naar het realiseren van jouw doel. Met een goed plan en meteen de convertie weten te maken naar zichtbaarheid.

 

De 5S methode:

bye-bye chaos en frustraties, hallo rust en focus!

In dit praktische webinar leer je hoe je permanent rust en focus brengt op je werk én bij je thuis, zowel offline als online. Hoe je definitief vaarwel zegt aan die chaos en frustraties. Natuurlijk kan dat!

Ik maak ook graag de omslag naar de natuur en toon je hoe je productief omgaat met je eigen persoonlijke energie. Want opruimen is een allesomvattend proces. Het werkt pas als je fysiek, digitaal én geestelijk ademruimte creëert.

Aromatherapie:

Ondersteun jezelf 100% natuurlijk én verantwoord

In dit praktische webinar leer je de wetenschap – het waarom – achter aromatherapie. En ook: hoe en welke oliën en hydrolaten je precies kan gebruiken om je systeem gezond te houden. Wist je dat bepaalde aromaten je ook helpen te presteren op professioneel vlak?

Ik raad je aan niet zelf te experimenteren met deze flesjes. Volg altijd de recepten en instructies op van een aromatherapeut. Bij deze… 😉 

 

Hoe maak jij jouw doelstellingen SMART?

SMART doelstellingen zijn Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch en Tijdgebonden. Heel waarschijnlijk komt dit lijstje jou bekend voor? Jaja, iedereen kent de theorie

Maar wat schuilt er nu precies achter elke stap? Wat mag je je daar concreet bij voorstellen? En hoe pas je dat praktisch toe op je eigen businessdoelen?

Geen zorgen, juist daarom heb ik er een praktisch webinar over gemaakt voor ambitieuzelingen zoals jij!

Ondernemen vanuit je innerlijke ik met de 5 transformatie-elementen

Velen van ons zitten gevangen in de ratrace. Kortom, je bent de balans in je leven kwijtOm die balans te herstellen én versterken werk ik al meer dan 20 jaar met de 5 transformatie-elementen.

Vandaag heb ik deze elementen opgenomen in mijn businessmodel en leer ik ook mijn klanten hoe ze hen kunnen integreren in hun leven. Want de juiste balans is essentieel.

Maar wat zijn die 5 transformatie-elementen nu? Dat vertel ik je graag in mijn webinar ‘Onderneem vanuit je innerlijke ik met de 5 transformatie-elementen.’

Live Masterclass in samenwerking met Cathy Tavernier van Optimazing

Live Masterclass in samenwerking met Cathy Tavernier van Optimazing

Ontdek jouw blauwdruk naar succes rekening houdend met jouw persoonlijke en zakelijke balans.

 

GRATIS Masterclass

26 juni 2023 om 20u

You have Successfully Subscribed!