fbpx

Webinar

Met mijn gratis webinars wil ik je inspireren om vanuit jouw innerlijke kracht in balans te ondernemen, zodat je jouw doelen efficiënt en gestructureerd kan realiseren.

Ik deel al mijn inzichten met jou, samen met heel wat voorbeelden uit de praktijk.

Als je bij jouw inschrijving ook duidelijk jouw vraag vermeld dan wordt deze praktisch verwerkt in het live online webinar. Zo krijg jij jouw persoonlijk advies en kan je meteen na dit webinar in actie treden.

Hoe maak jij jouw doelstellingen SMART?

SMART doelstellingen zijn Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch en Tijdgebonden. Heel waarschijnlijk komt dit lijstje jou bekend voor? Jaja, iedereen kent de theorie

Maar wat schuilt er nu precies achter elke stap? Wat mag je je daar concreet bij voorstellen? En hoe pas je dat praktisch toe op je eigen businessdoelen?

Geen zorgen, juist daarom heb ik er een praktisch webinar over gemaakt voor ambitieuzelingen zoals jij!

De 5S methode:

bye-bye chaos en frustraties, hallo rust en focus!

In dit praktische webinar leer je hoe je permanent rust en focus brengt op je werk én bij je thuis, zowel offline als online. Hoe je definitief vaarwel zegt aan die chaos en frustraties. Natuurlijk kan dat!

Ik maak ook graag de omslag naar de natuur en toon je hoe je productief omgaat met je eigen persoonlijke energie. Want opruimen is een allesomvattend proces. Het werkt pas als je fysiek, digitaal én geestelijk ademruimte creëert.

Aromatherapie:

Ondersteun jezelf 100% natuurlijk én verantwoord

In dit praktische webinar leer je de wetenschap – het waarom – achter aromatherapie. En ook: hoe en welke oliën en hydrolaten je precies kan gebruiken om je systeem gezond te houden. Wist je dat bepaalde aromaten je ook helpen te presteren op professioneel vlak?

Ik raad je aan niet zelf te experimenteren met deze flesjes. Volg altijd de recepten en instructies op van een aromatherapeut. Bij deze… 😉

Ondernemen vanuit je innerlijke ik met de 5 transformatie-elementen

Velen van ons zitten gevangen in de ratrace. Kortom, je bent de balans in je leven kwijtOm die balans te herstellen én versterken werk ik al meer dan 20 jaar met de 5 transformatie-elementen.

Vandaag heb ik deze elementen opgenomen in mijn businessmodel en leer ik ook mijn klanten hoe ze hen kunnen integreren in hun leven. Want de juiste balans is essentieel.

Maar wat zijn die 5 transformatie-elementen nu? Dat vertel ik je graag in mijn webinar ‘Onderneem vanuit je innerlijke ik met de 5 transformatie-elementen.’

Hoe maak jij jouw doelstellingen SMART?

Hoe maak jij jouw doelstellingen SMART?

 

Hoe SMART ben jij?
Of met andere woorden...
Hoe slim ben jij?
Want als je slim bent, dan stel je ook slimme doelstellingen op.
Hoe je dat juist aanpakt?
Op woensdag 29/11 om 20u organiseer ik het GRATIS webinar:
"Hoe maak jij jouw doelstellingen SMART?"
💡 Je kan dit webinar zowel live als uitgesteld kijken.
Registreer je dan toch en bekijk de replay, wanneer het voor jou past.
👇
 

Gratis webinar op 29 november 2023 om 20u

Proficiat! Je bent ingeschreven voor de webinar. Hou je mailbox in de gaten voor verdere info.

Share This