fbpx

Van troebele wirwar naar helder actieplan

Praktische E-gids

 

Lukt het jou maar niet om dat geweldige idee in de wereld te zetten?

 

Je was er nochtans aan begonnen met een frisse kop. Maar toen kwam er van alles tussen: dringendere zaken, onvoorziene omstandigheden, andere en betere ideeën zelfs.

 

Gevolg: je hoofd werd een kluwen en je geraakt nog met moeite vooruit.

 

Voelt het zo ongeveer? En is dat de reden waarom je deze e-gids wil gaan downloaden? Wel, da’s het allerbeste wat je kan doen op dit moment. Jouw eerste stap naar succes is gezet, woehoew!

 

Hoe zorg je er nu voor dat je wél in actie schiet en al je doelen behaalt met 100% kans op slagen? Ik laat het je zelf ervaren in deze praktische e-gids mét tastbaar resultaat.

 

 

hoe realiseer ik mijn doelen - blog

 

Binnen dit en 2 uur heb je al een concrete planning klaar om jouw doel te behalen op 12 weken, 100% zeker.

 

Orde scheppen in de chaos, da’s kortweg de missie van Chi-An. Ik help jou ondernemen vanuit je innerlijke kracht in balans, zodat je je doelen efficiënt en gestructureerd kan realiseren.

Met deze e-gids wil ik jouw troebele wirwar van gedachten omzetten in een helder actieplan, ineens gekoppeld aan je agenda.

 

Hoe dan?

 

Volg gewoon de 5 stappen met bijhorende opdrachten in deze bundel en je komt er vanzelf!

Eerst krijg je inzicht in waarom het soms niet lukt om in actie te schieten. Daarna breng je je hoofd tot rust, schep je klaarheid in je plannen, werk je 1 doel naar keuze concreet uit en maak je een doordachte planning. Zodat je efficiënt en 100% zeker jouw doel behaalt over exact 3 maand.

 

Privacy- & GDPR-verklaring
bedrijfsadvies An De Saedeleer Chi-An

Wie is An?

Jarenlang werkte ik voor grote corporate bedrijven in de farmaceutische, chemische en voedingssector. Ik hielp hen bij het strategisch uitschrijven van hun visie, hun missie en hun objectieven.

Maar telkens opnieuw zag ik hoe daarbij een essentieel element werd vergeten: de mens.

Daarom besloot ik om het over een andere boeg te gooien. Na mijn burn-out was het belangrijk om op zoek te gaan naar kleine dingen die me energie gaven. Maar ook om duidelijk te benoemen wat me energie kostte. Om mijn dromen en doelen uit te schrijven. En een stappenplan te ontwikkelen om ze ook daadwerkelijk te realiseren.

Tijdens dit proces vond ik mijn levensenergie, mijn chi, terug. En mijn passie: andere ondernemers leren efficiënter en gestructureerder te werken. Zodat ook zij de balans van hun bedrijf én van zichzelf terugvinden. En hun doelen en dromen met een concreet actieplan kunnen realiseren.

 

 Balance is not something you find.

It is something you create.

– Jana Kingsford –

Share This