fbpx

Aanbod

Mijn aanbod werd ontwikkeld met één reden: jou de tools geven die je nodig hebt om jouw persoonlijke en zakelijke doelen te realiseren.
Vanuit je levensenergie die in balans is.

High Achievement

Heb jij ook het gevoel dat je je dromen niet gerealiseerd krijgt? Dat je je doelen niet kunt omzetten in concrete resultaten? En dat je moeilijk in actie komt?

Ja?

Neem de 1ste stap en schrijf je nu in voor het ‘Werk slimmer, niet harder’ Event waar ik je leer hoe je jouw doelen scherpstelt, plant en realiseert.

Wil je heel concreet aan de slag met mijn schatkist aan tools, tips & tricks? En efficiënter en gestructureerder leren werken, zodat je meer controle, overzicht én gemoedsrust ervaart? Dan is het High Achievement Programma jouw weg naar succes.

Ondernemen vanuit je innerlijke ik

Breng je leven meer in balans dankzij de 5 transformatie-elementen: aarde, metaal, water, hout en vuur. Deze 5 elementen worden weerspiegeld in elk aspect van ons bestaan: karaktertrekken, relaties, voeding, organen, seizoenen, het leven zelf,
een etmaal …

Tijdens het webinar vertel ik je alles over deze 5 elementen. En welke invloed ze hebben op jou als persoon, je omgeving en je business.

Het jaartraject geeft jou de tools die je nodig hebt om jouw balans terug te vinden, te behouden en te versterken.

 

Advies

We staan stil bij de visie, de missie en de objectieven van je bedrijf en gieten de resultaten hiervan in een concreet actieplan.

Met dit actieplan kan je zelf aan de slag. Of je volgt een van mijn programma’s of opleidingen om alles efficiënt en gestructureerd te integreren.
 

Opleidingen, workshops en gastcolleges

Ben je als organisatie of als ondernemer op zoek naar manieren om je continuïteit te waarborgen en je bedrijfsprocessen te optimaliseren?
Kies dan voor een van de gespecialiseerde opleidingen of workshops.

Wil je als hogeschool of universiteit je studenten leren hoe ze Lean in de praktijk kunnen toepassen? Boek me dan als gastspreker.

Kmo-portefeuille

Zowel het advies als de opleidingen komen in aanmerking voor de kmo-portefeuille.

Onderneem jij vanuit je innerlijke ik?

Onderneem jij vanuit je innerlijke ik?

Ook het gevoel dat je slaaf bent van je agenda? Heen en weer rent en constant van hot naar her vliegt?
Je moet van alles. Je staat altijd ‘aan’ en denkt te veel na.
Je wordt overladen met prikkels en je lichaam staat continu in de stressstand.

 

Kortom, je bent de balans in je leven kwijt…

Hoe krijg je die balans terug?

 

GRATIS Webinar

29 april 2021 om 10u of 6 mei 2021 om 20u

You have Successfully Subscribed!

Share This