Webinar
Ondernemen vanuit je innerlijke ik

Velen van ons zitten gevangen in de ratrace. Je bent slaaf van je agenda, rent en vliegt constant van hot naar her. Je moet van alles. Je staat altijd 'aan' en denkt te veel na. Je wordt overladen met prikkels en je lichaam staat continu in de stressstand. Kortom, je bent de balans in je leven kwijt.

Herkenbaar?

Ja?

Weet dat het anders kan!

Om mijn eigen balans te herstellen én versterken werk ik al meer dan 20 jaar met de 5 transformatie-elementen: aarde, metaal, water, hout en vuur. Kleuren, vormen en materialen, karaktertrekken, emoties, relaties, organen, voeding, seizoenen ... alles is te classificeren onder een van deze vijf elementen.

Omdat de impact hiervan zo groot is (geweest) voor mij, heb ik deze elementen opgenomen in mijn businessmodel en leer ik ook mijn klanen hoe ze hen kunnen integreren in hun leven. Want de juiste balans is essentieel.

Maar wat houden die 5 transformatie-elementen nu precies in? Dat vertel ik je graag tijdens mijn gratis webinar 'Ondernemen vanuit je innerlijke ik met de 5 transformatie-elementen' van maandag 1 februari om 10.00 uur, 14.00 uur en 20.00 uur.

Schrijf je dus snel in en ontdek

  • wat de 5 transformatie-elementen zijn
  • en welke invloed ze hebben op jou, je omgeving en je business.

En aangezien je uitstraalt hoe je je voelt, 'zo binnen zo buiten', zal je na dit webinar veel bewuster omgaan met je balans.

webinar An De Saedeleer Chi-An

 Balance is not something you find.

It is something you create.

– Jana Kingsford –

Share This