fbpx

Klanten vertellen

Dankzij Chi-An heb ik eindelijk wat meer rust in mijn hoofd en mijn agenda . Waar ik hiervoor nogal chaotisch was, met een over-volle agenda, veel geschreven papiertjes 🙂 en veel te korte dagen , heeft An samen met mij een structuur gemaakt in mijn dagelijkse activiteiten, inclusief mijn privé. Dat is reeds een enorme vooruitgang, maar we zijn nog maar net gestart en ik kijk nu al uit naar de vervolgstappen. An is trouwens een rustige dame die weet waar ze met bezig is en zeer goed luistert naar de individuele noden en behoeften en dit alles weet te plaatsen in een op maat gemaakt programma.
Chapeau!

Steven Aelbrecht

Zaakvoerder, Wijnthousiast

Al 4 jaar begeleidt Chi-An me met mijn business.
Ieder jaar starten we met een plan en per kwartaal wordt dit geëvalueerd. Het plan zit heel goed in elkaar, ik weet snel waar ik moet bijsturen. Ondernemen met een doel, met een plan… Het geeft een gerust gevoel en ik weet dat ik bij An altijd terecht kan. Zij is niet alleen mijn stok achter de deur, ze is ook mijn steun en toeverlaat. Haar aanpak is doeltreffend en werkt.
Lies Tielemans, de tekstbewerker

Lies Tielemans

Zaakvoerder, De Tekstbewerker

‘k heb An leren kennen via het BNI Dendermondig. We waren aan dezelfde tafel beland en ze fascineerde mij van in het begin. Ik vroeg haar om een 1 op 1 te plannen, omdat ik benieuwd was naar haar verhaal. We hadden direct een enorme klik en ik voelde dat ze mij verder kon helpen. Ik was mijn organisatie gestart in december 2019 (net voor corona) en had al een hels parcours achter de rug. Ondanks corona bleef DNA BV groeien en heb ik ondertussen 50 mensen in dienst en een klantenportefeuille van maar liefst 420 klanten. Hoewel we het goed deden op professioneel vlak, bracht het ook heel veel drukte en stress met zich mee. De combinatie met mijn gezin en huishouden was niet evident. Dit maakte dat ik mijn balans wat kwijt was. In januari 2021 nam ik mijn eerste bediende aan, die de rol van kantoorverantwoordelijke van mij overnam. Het loslaten bleek voor mij toch moeilijker dan verwacht. Daarom besloot ik om in februari met An te gaan samenwerken. Zowel voor het terugkrijgen van mijn balans en het helpen loslaten, bleek ze de juiste persoon. Haar helicopterview zorgt ervoor dat ze de juiste punten aanraakt en me doet nadenken. Ook het feit dat ze er geen doekjes om windt en eerlijk haar mening zegt, kan ik appreciëren. Ze is niet alleen mijn stok achter de deur als ik dingen niet heb aangepakt zoals afgesproken. Ze zoekt ook effectief mee naar een oplossing en reikt mij de juiste tools aan om opnieuw aan de slag te gaan. 2021 is voor mij een jaar waar ik volop wil inzetten op standaardiseren, digitaliseren en structureren. Mijn droom stopt namelijk niet met 1 kantoor. Maar voordat we een nieuw kantoor openen, wil ik alles volledig gedocumenteerd, gestandaardiseerd en gedigitaliseerd hebben. Op die manier kunnen we eerder een copy paste doen in een nieuw kantoor, in plaats van alles opnieuw te moeten uitvinden. An helpt me om die basis te leggen naar groei. Door haar hulp krijgen we effectief meer structuur en zijn we efficiënter gaan werken. Bedankt AN

Nancy Apers

Zaakvoerder, Dienstencheques DNA

Mijn ambitie was om mijn IT-bedrijf op 1 jaar tijd te verdubbelen, zowel qua personeel als qua omzet.
Ik wou dit echter goed aanpakken. Met een strak, ambitieus en realistisch plan.
Structuur en efficiëntie waren in dit proces dus heel belangrijk. Want ik wou niet als een kip zonder kop rondlopen in mijn bedrijf. 

Ik leerde An kennen op een event en we hadden onmiddellijk een klik. Ze straalde vertrouwen en professionaliteit uit.

En ze wist meteen de juiste gereedschappen uit haar uitgebreide toolbox te halen om mijn bedrijf te doen groeien. Haar actieplan, systemen, tools … alles heeft bijgedragen om mijn professionele droom te realiseren.

Maar ik wou tegelijk ook de balans met mijn privéleven herstellen. ‘Papa is er nooit’ is geen zin die je uit de mond van je kinderen wil horen. An heeft er dus ook voor gezorgd dat ik weer aanwezig kan zijn in mijn gezin als papa en als man. 

Door Ans resultaatgerichte aanpak heb ik nu dus een gezond, groeiend bedrijf én spendeer ik meer tijd met mijn vrouw en kinderen.

Minder (slimmer) werken en meer verdienen. Welke ondernemer wil dat nu niet?

Yves Accoe

Zaakvoerder, IT experts

Share This