fbpx

Cathy van Optimazing in the picture

Cathy Tavernier vertelt

Cathy Tavernier van Optimazing is online marketing strateeg. Ze helpt ondernemers die te veel tijd verspillen aan hun online marketing zonder dat hen klanten oplevert. Zelf noemt ze dat met een kwinkslag “flutjesmarketing”.

In 2021 volgde ze het High Achievement Programma, want ze had van andere ondernemers opgevangen dat dit traject echt wel impact had. Leergierig als ze was, stapte Cathy in…

Hieronder zetten we deze bijzondere klant én partner graag in de picture en we vroegen haar hoe dit traject haar business heeft veranderd.

 

“In het Chi-An plan staan al je doelen SMART opgetekend. Niet alleen voor je business, maar ook privé. Niet alleen gericht op je cijfers, maar ook op je structuur en balans in je leven. Zeer waardevol.”

– Cathy Tavernier, Optimazing –

Optimazing: jouw remedie tegen flutjesmarketing

Flutjesmarketing, dus. Wat doet Optimazing daartegen? Cathy: “Aha! Allereerst stel ik samen met m’n klanten hun online marketing strategie op scherp. Daarna leer ik hen hoe ze hun social media en emailmarketing efficiënt inzetten, zodat ze op een authentieke manier connecteren met hun ideale klant. En gezien worden als expert in hun vakgebied, even belangrijk.”

Cathy werkt met 1-op-1 trajecten op maat en workshops in kleine groepjes. “Want ik geloof niet in 1-size-fits-all cursussen. Ik vind het superbelangrijk om oog te hebben voor de situatie van elke ondernemer apart. Waar staat hij/zij nu? Waar wil hij/zij naartoe? Wat ligt binnen de mogelijkheden?”

Wat klanten appreciëren aan de Optimazing aanpak? “Ik krijg vaak het compliment dat ik luister naar hen, maar dan echt”, vertelt Cathy verder. “Het is niet omdat videomarketing hot is, dat ik je ga verplichten dat te doen. Ben je daar nog niet klaar voor, no worries. We werken stap voor stap aan je online zichtbaarheid op jóuw manier. Maar wel altijd doelgericht, hé.”

 

💡 GRATIS OPTIMAZING GROEITIP!

Zit je dit te lezen en denk je nu: Amai, ik moet hier ook dringend wat mee… Dan is de gratis mini-training ‘Hoe maak ik een fenomenale freebie?’ van Optimazing een vette aanrader en een goeie eerste stap.
>> Vraag ‘m hier gratis aan!

Gratis weggever

When Optimazing meets Chi-An…

Cathy kent An via hun gezamenlijk netwerk: “We volgden samen een meerdaagse opleiding, kwamen elkaar nog enkele keren tegen en leerden elkaar beter kennen.

Ondertussen hoorde ik goeie dingen over Ans opleidingen. Dat ze ook echt impact hadden. Dus heb ik niet lang getwijfeld om ook in te stappen.” Maar had Cathy daar ook nood aan?

“Eerlijk? Ik was toen 26/24 uur bezig met m’n klanten. Véél te hard aan het werk, dus. En ik had niet de juiste klanten. Daardoor had ik maar weinig energie, rende ik van hot naar her. Ik stond altijd in AAN-modus. Dat moest veranderen.”

Over het High Achievement Programma

Cathy: “Het High Achievement Programma bestaat uit 4 live trainingsdagen en nog online individuele opvolgmomenten. Telkens in kleine groepjes, wat ik graag heb. Zo leer je ook veel van elkaar. Er worden dingen gezegd in vertrouwen en dat voelt veilig.”

Dag 1

“Die eerste dag was vooral theorie. Ik kreeg al meteen het inzicht dat m’n agenda veel te vol to do’s en afspraken stond. An laat je zien hoe je je agenda efficiënt inplant en je to do’s managet in een aparte app. We achterhaalden onze sterktes en valkuilen met een SWOT-analyse. We noteerden onze doelen. An had het ook over de 5 natuurelementen en aromaenergetica. Boeiend!”

Dag 2

“Op de tweede dag gingen we aan de slag met onze doelen. We splitsten ze op in kleine stukjes en maakten ons Chi-An plan op. Voor mij de eerste keer dat ik meer begon na te denken over de cijfers van Optimazing. Ik wist wel hoeveel omzet ik wilde, maar hoe ik dat ging bereiken? Geen idee, eigenlijk… (lacht).”

En verder…

“In je Chi-An plan staan al je doelen SMART opgetekend. Niet alleen voor je business, maar ook privé. Niet alleen gericht op de cijfers, maar ook op structuur en balans in je leven. Na dit traject ken je je energievreters en hoe die te voorkomen. Zeer waardevol.

An is ook van alle markten thuis. Ze heeft een heleboel tools in haar rugzak: lean werken, de 5S-methode, SMART, time management, apps… noem maar op. Ze luistert naar je, is heel empathisch en ze volgt je tussendoor ook goed op. Ze is echt je stok achter de deur.”

Cathy Tavernier in actie

Foto door Ans-Photography

Vier Optimazing takeaways voor jou:

1. Als je een afspraak hebt, moet je die ook voorbereiden én opvolgen. Trek die tijd daarvoor uit in je agenda. Vroeger deed ik dat niet, nu wel. Je kan niet constant met klanten bezig zijn.

2. Voorzie buffertijd in je week voor een inhaalmoment of om een brandje te blussen. Werken in blokken laat je toe op die momenten je focus en flow te bewaren.

3. Ik heb meer balans gevonden dankzij het gebruik van hydrolaten. Nu nog vraag ik An om hulp bij fysieke klachten. Probeer het eens uit, die aromatherapie… laat je verrassen!

4. Als je bezig ben met je marketingstrategie, plak dan concrete cijfers op je subdoelen. Zo ben je veel gerichter bezig. Dat doe ik sinds het High Achievement Programma nog altijd. 

Wie moet het High Achievement Programma zeker volgen?

“Ik vind dit traject een dikke aanrader voor startende ondernemers, want wat je hier leert… sja, daar laten veel ondernemers steken vallen. Evengoed voor wie al langer bezig is en is vastgelopen.

Als je voelt dat het niet goed meer flowt of je bereikt je omzetdoelen niet, dan zeker doen! Had ik dit geweten toen ik met Optimazing begon, dan had ik al veel langer van m’n inzichten kunnen profiteren.

Het High Achievement Programma is absoluut de investering waard. Het zorgt voor meer focus en doelbewust bezig zijn. En uiteindelijk: meer succes in je business. Aja, en An is gewoon een supertoffe. 😁”

***

Dankjewel Cathy, jij ook! 💪