fbpx

High Achievement Programma

Ben jij klaar voor succes?

Ken je het gevoel dat je te weinig uren in een dag lijkt te hebben? Dat je altijd to do's te veel en tijd te kort hebt? Dat je de hele dag achter de feiten aanholt en op het einde van de dag uitgeblust op de zetel crasht?

Ben je de structuur verloren in de chaos van de dag?

Maak je ieder jaar goede voornemens, maar blijft het daarbij? Krijg je je doelen niet omgezet in concrete resultaten? Je bent niet de enige.

Maar het kan anders!

 

Ben je klaar om het gevoel van succes te ervaren wanneer je je doel bereikt?

Ben je klaar om efficiënt en gestructureerd te werken?

 

?

Welke voordelen haal je hieruit?

N

Meer productiviteit

N

Meer structuur

N

Meer balans

N

Meer energie

N

Meer tijd

N

Meer rust op de werkvloer

N

Efficiëntere processen

N

Minder chaos

N

Minder stress

N

Minder frustratie

N

Actieplan voor 1 jaar

N

Gelukkigere werknemers

Mijn ambitie was om mijn IT-bedrijf op 1 jaar tijd te verdubbelen, zowel qua personeel als qua omzet.
Ik wou dit echter goed aanpakken. Met een strak, ambitieus en realistisch plan.

Structuur en efficiëntie waren in dit proces dus heel belangrijk. Want ik wou niet als een kip zonder kop rondlopen in mijn bedrijf. 

Ik leerde An kennen op een event en we hadden onmiddellijk een klik. Ze straalde vertrouwen en professionaliteit uit.

En ze wist meteen de juiste gereedschappen uit haar uitgebreide toolbox te halen om mijn bedrijf te doen groeien. Haar actieplan, systemen, tools … alles heeft bijgedragen om mijn professionele droom te realiseren.

Maar ik wou tegelijk ook de balans met mijn privéleven herstellen. ‘Papa is er nooit’ is geen zin die je uit de mond van je kinderen wil horen. An heeft er dus ook voor gezorgd dat ik weer aanwezig kan zijn in mijn gezin als papa en als man. 

Door Ans resultaatgerichte aanpak heb ik nu dus een gezond, groeiend bedrijf én spendeer ik meer tijd met mijn vrouw en kinderen.

Minder (slimmer) werken en meer verdienen. Welke ondernemer wil dat nu niet?

Yves Accoe

Zaakvoerder, IT Experts

Ik had grote dromen toen ik besliste om de stap van bijberoep naar hoofdberoep te zetten. Zo groot zelfs dat die dromen me verlamden. Gevolg: ik ondernam geen actie en bleef ter plaatse trappelen.

Tot ik in een webinar een Chi-actionsessie met An won. Er was meteen een klik en ik voelde dat haar HAP mij, een creatieve chaoot, zou kunnen helpen om mijn dromen wel te realiseren.

An leerde me om mijn grote doelen in kleinere stukjes op te splitsen, zodat alles overzichtelijk wordt en ook heel realiseerbaar.

Het eerste grote doel was het opzetten van een webshop. Stap per stap vinkte ik de kleinere subdoelen af en nog geen 2 maanden later was het dan zover: Flingo was geboren.

Ineens viel alles op zijn plaats en voelde het 100 % juist.

Ans achtergrond in Lean Six Sigma kwam bovendien goed van pas bij het organiseren van mijn magazijn. Alles kreeg een logische plaats zodat de verzendingen optimaal verlopen.

Door de structuur die An aanbracht in mijn bedrijf werk ik efficiënter en kan ik mijn klanten beter en sneller helpen.

An leerde me ook beter te waken over mijn balans. Een absolute meerwaarde! Ik kwam namelijk uit een burn-out en die balans blijft mijn grootste valkuil. Maar door naast zakelijke ook telkens persoonlijke doelen te stellen, kan ik nu een mooi evenwicht tussen werk en privé creëren.

Dankzij de samenwerking met An heb ik op heel korte termijn iets van mezelf in de wereld gezet en daar ben ik heel trots op. Ik heb duidelijke toekomstplannen voor mezelf en mijn zaak én ik weet hoe ik die kan realiseren. Bedankt An!

Griet Timmermans

Zaakvoerster, Flingo

Dankzij het High Achievement Programma van An ben ik gaan beseffen dat mijn agenda eigenlijk een mix was van afspraken en to do’s, waardoor mijn timemanagement heel slecht was. Daarnaast had ik een stapel van papiertjes met … to do’s.

Ik kwam overduidelijk in de problemen door het verkeerd inschatten van de tijd en er nog eens allerlei zaken tussendoor bij te  nemen.

Nu heb ik grote stappen vooruitgezet bij het inplannen van mijn to do’s (allemaal heel overzichtelijk in een app, gedaan met papiertjes) en het beheren van mijn agenda.

Dit alles geeft mij een rustiger gevoel bij het ondernemen en het gevoel dat ik controle heb over mijn eigen agenda.

Dankzij An ging ik ook veel meer gefocust om met het behalen van mijn vooropgezette doelen en mijn omzet. Een omzet voor ogen hebben, was 1 ding, maar hoe ging ik die behalen?

Wat moest ik hiervoor juist doen? Hoeveel trajecten moest ik hiervoor verkopen of wou ik net meer workshops geven etc.? Moest ik nog extra acties ondernemen?

Na dit traject werk ik zeker nog verder met An om die stok achter de deur te hebben en mijn focus te behouden om mijn doelen te behalen.

Het is fijn om samen te werken met An. Ze is van vele markten thuis en helpt jou focus te behouden, zaken te optimaliseren met oog voor ieders situatie en de nodige empathie.

Ze helpt zoeken naar oplossingen. Een echte aanrader!

Cathy Tavernier

Zaakvoerster, Optimazing

6-maandenprogramma

Mijn 6-maandenprogramma werd ontwikkeld met één reden:
jou de tools geven die je nodig hebt om jouw persoonlijke en zakelijke doelen te realiseren.

Ik begeleid jou bij het uitschrijven van je doel vanuit jouw passie. En samen stellen we een actieplan op, dat je dankzij mijn concrete tips en tricks kunt integreren in je dagelijkse routines.

Ik help jou je doelen te realiseren door efficiënter en gestructureerder te werken, door in balans te blijven. Dit doen we samen aan de hand van het 5-stappenmodel CHI-AN.

 

  1. Creëer jouw balans
  2. Haal je doel erbij
  3. Implementeer je actieplan
  4. Activeer en Analyseer je resultaten
  5. Neem verantwoordelijkheid door efficiëntie en structuur

Start: 17 & 18 november 2023

Chi-An is erkend dienstverlener voor de KMO-portefeuille

De diensten van Chi-An komen in aanmerking voor de KMO-portefeuille.

An Desaedeleer Chi-An

Wie is An?

Jarenlang werkte ik voor grote corporate bedrijven in de farmaceutische, chemische en voedingssector. Ik hielp hen bij het strategisch uitschrijven van hun visie, hun missie en hun objectieven.

Maar telkens opnieuw zag ik hoe daarbij een essentieel element werd vergeten: de mens.

Daarom besloot ik om het over een andere boeg te gooien. Na mijn burn-out was het belangrijk om op zoek te gaan naar kleine dingen die me energie gaven. Maar ook om duidelijk te benoemen wat me energie kostte. Om mijn dromen en doelen uit te schrijven. En een stappenplan te ontwikkelen om ze ook daadwerkelijk te realiseren.

Tijdens dit proces vond ik mijn levensenergie, mijn chi, terug. En mijn passie: andere ondernemers leren efficiënter en gestructureerder te werken. Zodat ook zij de balans van hun bedrijf én van zichzelf terugvinden. En hun doelen en dromen met een concreet actieplan kunnen realiseren.

3 opties

Mijn garantie!

Mocht je na de eerste livedagen niet overtuigd zijn, dan kan je jouw deelname annuleren en betaal ik je inschrijvingsgeld terug.

Bereik eindelijk die doelen waarvan je al zo lang droomt!

Creëer meer tijd voor je gezin, familie en vrienden!

Breng jezelf terug in balans met meer levensenergie!

If you always do what you've always done,
you'll always get what you've always gotten.

Share This