fbpx

Aromatherapie webshop by Chi-An

aromatherapie
Medicijnen kunnen genezen, ja… maar zijn ze altijd nodig? Is die slaappil of die chemische oppepper echt de enige manier om terug in balans te komen? Gelukkig niet! Met aromatherapie schakel je de heilzame kracht in van de natuur.

Welkom in onze webshop aromatherapie!
Uit pure passie voor de natuur

Aromatherapie, da’s natuurlijk zorg dragen voor jezelf

Bij aromatherapie werken we met etherische oliën en hydrolaten. Beide producten worden gewonnen uit het hart van planten en bloemen.

In die geurige essentie zit hun kracht om te groeien, te bloeien, te genezen… En dat heilzame effect hebben deze flesjes ook op mensen.

Aromatherapie is 100% natuurlijk en veilig. Zo draag je met een gerust gevoel zorg voor jezelf.

Geuren maken de levenskracht en de levensvreugde in je wakker!

Wat zijn hydrolaten?

Een hydrolaat is de wateroplosbare, zachtere variant van een etherische olie. Doe dagelijks een scheutje in je drinkfles en ondersteun jezelf gericht. Een weldaad voor jong en oud!

Wat zijn etherische oliën?

Een etherische olie is de pure, onverdunde kracht van de plant. De geur en werking zijn intenser. Informeer je goed voor gebruik. In onze webshop vind je professioneel advies!

 

Wij vertrouwen op de goede zorgen van bpost om jouw pakketje snel bij je thuis te leveren.

AROMAPAKKET van de maand

Met zorg voor jouw samengesteld

Ik ben niet de dame die veel make-up draagt of cremekes smeert.
Voor mij liefst zo naturel mogelijk.
Dat komt een stukje omdat ik het mijn mama nooit heb zien doen. En anderzijds doordat ik jaar en dag in pharma of voeding gewerkt heb. Daar is dat immers in de productieruimtes helemaal niet toegestaan.

Met andere woorden… puur natuur…

En zo gebruik ik al jaar en dag de ‘Omega De Luxe‘ uit het Oshadhi gamma. Een voedende en verzorgende olie, die helemaal niet vettig aanvoelt.
En door het feit dat de etherische oliën roos en geranium in al hun vormen erin verwerkt zijn, zorgt het dat de rimpeltjes wegblijven. nl: Damastroos, roosgeranium, palmarosa, niaouli, jojoba olie, rosa rubiginosa olie,…

Hoewel…every age has his beauty, zie ik dat ik meer en meer op mama begin te lijken en dat de lachrimpeltjes aan mijn ogen niet meer weg te denken zijn.
Maar zo kwam ik toch het product ‘Gelaatsserum Anti-Age‘ in het gamma tegen. Het is een witte lichte creme die meteen in te smeren is. Naast niet alleen het verfrissende gevoel voel je ook het hoog hydraterende gehalte. De etherische oliën lavendel, bergamot, magnolia op een basis van granaatappelpitolie en arganolie geven een geweldig voeding voor je huid.

Ik vind deze twee toppertjes in het schoonheidsgamma van Oshadhi.

Met vaderdag voor de deur vestig ik graag jouw aandacht op het product wat hier het meest gebruikt wordt door de man des huizes.

Een zeer gebruiksvriendelijke aloe-vera, die als etherische olie lavendel of tea tree bevat. Het smeert heel gemakkelijk, hydrateert de huid en voelt toch niet vettig aan. 

Zelfs de haren van de armen of benen hebben geen kleverig gevoel.

 

Etherische olie van spijklavendel: met zijn anti-infectieuze, wondhelende, pijnstillende en antitoxische werking, de etherische olie die in je EHBO kit thuishoort. In te zetten bij brandwonden, zonnebrand, schaafwonden, bijen-en wespensteken, kwallenbeten, hoofdpijn.

Ben jij helemaal klaar voor de zomer? Ken je je reisbestemming al? Droom je al van het maken van jouw reiskoffer?

Heb je er dan ook jouw EHBO kit in gestopt. Weet je dat je met een basis aan etherische oliën al een heel eind op weg kan om gerust op vakantie te kunnen vertrekken?

Etherische olie van spijklavendel: met zijn anti-infectieuze, wondhelende, pijnstillende en antitoxische werking, de etherische olie die in je EHBO kit thuishoort. In te zetten bij brandwonden, zonnebrand, schaafwonden, bijen-en wespensteken, kwallenbeten, hoofdpijn. Om gebruiksvriendelijk te zijn is deze verkrijgbaar met aloe-vera, dat smeert wat gemakkelijker ;o)

Etherische olie of hydrolaat van pepermunt: een goede hulp bij misselijkheid en reisziekte, spijsverteringsongemakken, hoofdpijn, vermoeidheid en ter bevordering van de concentratie.

Aromatherapie recepten

Probeer dit recept gerust zelf eens uit!

Rustgevende, verfrissende limonade.

Voeg aan twee liter bronwater volgende ingrediënten toe:

– 1 koffielepel lavendelhydrolaat
– 1 koffielepel basilicumhydrolaat
– sap van 2 limoenen

Enkele schijfjes limoen kunnen in het water drijven, als smaakgever en decoratie.

Verfrissende drank die de vuurenergie tempert, bij mentale en / of emotionele (over)belasting

Aangezien de temperaturen deze week serieus gaan oplopen en onze studenten nog volop bezig zijn. Ik help hen als mama met het maken van een vuurdrankje. Deze bereiding bevordert de concentratie bij de voorspelde hoge temperaturen.

Anderhalve liter bronwater met:

– 1 koffielepel pepermunthydrolaat,
– 1 eetlepel oreganohydrolaat,
– 1 eetlepel marjoleinhydrolaat,
– 1 eetlepel tijm (linalol)hydrolaat
– 1 eetlepel citroenmelissehydrolaat.

Om te zoeten meng je 2 eetlepels honing of rijststroop in deze drank.

Versier met verse munt-of melisseblaadjes en koel extra met ijsblokjes, gemaakt met gelijke delen water en munthydrolaat.

Deze bereiding bevordert ook de concentratie bij het maken van huiswerk of bureauwerk op warme zomerdagen.

Elk jaar in de lente is het tijd voor een zuiveringskuur. Tijdens deze lente-zuivering kan deze alcoholvrije limoncello zeker van pas komen. De combinatie van knoflook en citroen zou een hartoperatie ten gevolge van aderverkalking kunnen voorkomen door jaarlijks deze kuur te volgen.

Schil 30 knoflookteentjes en snijd 5 ongeschilde citroenen in kleine stukken. Ga voor biologische citroenen, zodat de schil zeker niet bespoten werd.

  • Mix de citroenen en knoflook fijn.
  • Breng de gemixte massa samen met 1 liter water aan de kook.
  • Giet het mengsel als het begint te pruttelen door een vergiet in een kan.
  • Bewaar de kan in de koelkast.

Drink dagelijks een likeurglaasje van dit mengsel voor of na de hoofdmaaltijd. Na 3 weken voel je al een verschil in je hele lichaam. Verkalkingen en de verschijnselen die daarbij horen (zoals bijvoorbeeld horen en zien) zullen verbeteren. Na 3 weken kan je een pauze nemen van 8 dagen en nadien opnieuw een kuur volgen van 3 weken. Voor wie bang is voor de geur… De knoflookgeur is niet waarneembaar, omdat de look heeft gekookt!

BOEK nu

Jouw aroma-consult

Meer en meer krijg ik vragen van klanten die niet zo goed de weg vinden naar de juiste etherische olie of hydrolaat.

 
Ik help dan ook graag tijdens een aroma-consult door jou te adviseren echt de oorzaak van de klacht te gaan aanpakken.
We bekijken samen welk aroma jou NU vooruit helpt.
 
1ste consult duurt wat langer 90 min = 75€ (incl. btw)
2de consult duurt 60 min = 60€ (incl. btw)
 
Wens jij een afspraak te maken, laat dan van je horen via het contactformulier van de website.

Dit maakt onze klanten blij

Wie ben ik?

An Desaedeleer Chi-An

Hey, ik ben An De Saedeleer, een gepassioneerd aromatherapeut. Op mijn 18e onderging ik een zware operatie. Toen ging ik voor het eerst op zoek naar natuurlijke manieren om op krachten te komen. En zo kwam aromatherapie op mijn pad.

Vele jaren later bewandel ik dit verrijkende pad nog steeds met volle overtuiging. Voor mij is gezondheid een ‘en-en-verhaal’, waar de Oosterse en Westerse geneeskunde elkaar ontmoeten en mogen aanvullen.

Deze aromatherapie webshop ligt in het verlengde van mijn coachingpraktijk Chi-An, waarin ik ondernemers help om hun doelen te verwezenlijken met de juiste strategieën. Ik help hen leven en ondernemen in balans, vanuit hun Innerlijke Ik. Aromatherapie vormt daarbij de perfecte ondersteuning. Benieuwd? Klik gerust door!

Share This