fbpx

Ondernemen vanuit je innerlijke ik
Meer balans in je leven

Je wil succesvol zijn in je werk, je wil je huis op orde, gezond eten en sporten... Daarbij nog je sociale contacten onderhouden, je partner en je kinderen voldoende aandacht geven, werken aan je persoonlijke ontwikkeling en af en toe tijd maken voor jezelf...

 

Lukt het jou om alle ballen in de lucht te houden?

 

Lukt jou dat allemaal? Of heb jij ook regelmatig het gevoel dat je tijd te kort hebt?  En plof je op het einde van elke dag uitgeblust in je zetel?

We hebben tegenwoordig allemaal de neiging om altijd 'aan' te staan en te veel na te denken. We worden dagelijks overspoeld door de vele prikkels die op ons afkomen. Hierdoor staat ons lichaam continu in de stressstand.

Maar het kan anders!

 

Breng meer balans in je leven

dankzij de 5 elementen van de natuur

De leer van de 5 elementen (hout, water, aarde, vuur en metaal) vindt zijn oorsprong in de Traditionele Chinese Geneeskunde. Het is een oude Chinese manier om vanuit een energetische visie naar de natuurwetten te kijken.

Uitgangspunt hierbij is dat alles in beweging is en elkaar beïnvloedt. Dat is te zien in het ritme van dag en nacht, van de seizoenen en in het functioneren van de mens, zowel fysisch al psychisch.

Dankzij deze leer krijg je inzicht in je eigen energetisch systeem dat je welzijn beïnvloedt.

Hoe?

 

 

Dit jaartraject werd ontwikkeld met één reden: jou de tools geven die je nodig hebt om meer balans in je leven te vinden, te behouden en te versterken.

Ik begeleid jou 12 maanden lang met concrete tips & tricks die je gemakkelijk en heel natuurlijk kunt integreren in je dagelijkse routines.

Je leert beter omgaan met stress en negatieve gevoelens dankzij de aroma-energetica.

De essentiële oliën, Bachbloesems en hydrolaten brengen lichaam, geest, emoties, gedachten en energie weer in evenwicht.

* Deze producten zijn niet inbegrepen, maar ik maak met plezier een samenstelling op maat die jouw negatieve emoties helpt ombuigen naar de positieve tegenpool.

?

Meer balans in je leven met de 5 elementen

Welke voordelen haal jij hieruit?

N

vermindert stress

N

helpt bij angst

N

verlicht depressieve gevoelens

N

geheugenboost

N

verhoogt je energieniveau

N

versnelt het helingsproces

N

vermindert hoofdpijn

N

regelt je slaapritme

N

versterkt je immuunsysteem

N

verzacht pijn: spierpijn, gewrichtspijn …

N

verbetert je spijsvertering

N

helpt bij huidproblemen: insectenbeten, allergieën, acne …

Ik ben blij dat ik jou en jouw traject heb leren kennen, An.
Nu besef ik meer dan ooit dat 'zorg dragen voor jezelf' even belangrijk is als 'focus' en 'opportuniteiten' binnenhalen in mijn job.

Met mijn deelname word ik daar ook gans het jaar aan herinnerd. Het voelt ook goed om gehoord te worden door jou en de medekandidaten.
Dat onze gevoelens en gemoedstoestand gekoppeld worden aan de seizoenen en haar 5 elementen is voor mij een enorme eye-opener.

Je zoekt samen met ons naar oorzaken en het 'benoemen' op zich is voor mij héél sterk in dit traject.

Jouw tips met het smeren helpen mij om te waken over mijn energie; zéker deze winterperiode. Want zoals je zelf zegt: dieren hebben een winterslaap nodig, bloemen en planten komen pas in de lente/zomer terug in bloei. Dus het is dik oké als je als mens tijd nodig hebt in de winter om tot rust te komen. Jezelf opladen in deze periode is niet meer dan normaal.

En dat An, heeft bij mij veel losgemaakt waarvoor ik jou echt dankbaar ben. Het is dik oké om tijd voor mezelf te nemen. En het leuke is: het komt niet alleen mezelf, maar ook mijn gezin en mijn job ten goede! Wat nog het mooiste is aan gans dit verhaal. Zij zien een rustigere mama en partner die meer overzicht heeft in haar leven.

Bedankt An om jouw kennis met ons te delen. Het is voor mij een nieuwe boeiende wereld die opgegaan is en ik voel dat dit mij enorm verrijkt in mijn persoonlijke ontwikkeling.
Doe zo verder! Van mij ben je nog niet af!

Leen Cristofoli

Zaakvoerster, Grafica bv

Ik leerde An kennen via haar webinar ‘Onderneem vanuit je innerlijke ik met de 5 transformatie-elementen’. In eerste instantie ben ik daarna uit nieuwsgierigheid in het traject ingestapt: ik had zelf al een opleiding over Bachbloesems gevolgd en was wel benieuwd wat de aroma-energetica me zouden brengen.

Als ik regelmatig smeer, merk ik dat er meer emoties loskomen en dat mijn rechterknie soms opspeelt. Dat klinkt op het eerste gezicht misschien niet zo positief, maar het heeft me wel doen inzien dat ik soms te veel hooi op mijn vork neem en milder voor mezelf mag zijn.

Door die bewustwording relativeer ik meer, onderneem ik actie en bewaar ik mijn balans veel beter.

En dat allemaal door te leren luisteren naar mijn lichaam.

Ik voel ook dat ik de oude balast die nog aanwezig is veel beter kan loslaten waardoor ik nieuwe energie krijg.

Dankzij de vele inzichten en de oliën durf ik nu ook stappen te zetten om mezelf en mijn bedrijf ten volle in de wereld te zetten. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid waardoor ik sneller tot actie overga. Ik voel me sterker en durf meer opkomen voor mezelf.

Mijn belangrijkste inzicht is dat ik heel veel druk op mezelf legde en dat het oké is om af en toe op de rem te gaan staan. En te voelen wat er echt belangrijk is voor mij op dat moment.

Bovendien ben ik heel tevreden over de persoonlijke begeleiding van An. Ze is heel professioneel en beantwoordt mijn vragen met alle plezier.

Als je zelf ook bewuster keuzes wil leren maken, dan is dit traject absoluut een aanrader.

Ik blijf alvast verder smeren. Want ik ben heel benieuwd wat de 5 elementen mij op lange termijn nog allemaal zullen brengen!

Evy De Smedt

Transformatiecoach

Ik kwam uit een burn-out toen ik besloot om in een springplanktraject te stappen. De keuze om daarna voluit voor het ondernemerschap te gaan, bracht veel twijfels met zich mee. Twijfels van mijn naasten die ik overnam en die me verlamden.

Dankzij An en de aroma-energetica leerde ik weer luisteren naar mezelf en mijn lichaam. En ga ik bewuster om met mijn balans. Van zodra ik merk dat ik toch wat uit evenwicht raak, maak ik elke keer opnieuw de klik dat ik aan mezelf moet denken.

Sinds ik de hydrolaten en bachbloesems gebruik, voel ik me zelfzekerder dan ooit tevoren en neem ik de angsten van anderen niet meer over. Ik ben sterker en laat me niet meer zo snel van mijn stuk brengen. Onbetaalbaar!

Griet Timmermans

Zaakvoerster, Flingo

12 maanden in balans met je innerlijke Ik

De 5 elementen zijn de 5 fundamentele krachten van de natuur, de 5 fundamentele krachten in de mens. Het zijn 5 fasen, 5 bewegingen die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Een oneindig proces dat nodig is om de balans in de natuur én in ons lichaam te behouden. Een proces dat gebaseerd is op het ritme van de 4 seizoenen en de cyclussen in de natuur.

Dein mee op het ritme van de natuur.

Hoe meer je de 5 elementen begrijpt, hoe beter je ook verstaat waarom...

  • je in de winter meer ontspanning en rust nodig hebt om je batterijen, de nieren, op te laden.
  • je jouw lichaam best in de lente detoxt om je levensenergie te versterken.
  • een verstoring in het vuurelement aanleiding kan geven tot hartklachten of slaapproblemen.
  • aangepaste voeding zo belangrijk is om onze aarde-energie te ondersteunen
  • niet-geaard zijn je gemakkelijk uit balans brengt, letterlijk en figuurlijk.
  • het ritme van de herfst (metaal) in relatie staat met de energie van de dikke darm en de longen, die alles te maken hebben met fysiek, mentaal en emotioneel loslaten. 

Ook als ondernemer kan je deze 5 elementen toepassen. Een idee wordt geboren, je gaat doelen behalen en dan (geld) oogsten. Als het goed zit, ga je daarna analyseren, structuur aanbrengen en evalueren.

 

Breng meer balans in je leven en voel je helemaal in je element! 

We starten wanneer jij wil!

In dit INNERLIJKE IK-traject word je individueel begeleid.
Ik luister naar jouw verhaal en geef je duiding vanuit de 5 elementen van de natuur.

AARDE – VUUR – METAAL – WATER – HOUT

Mijn garantie!

Mocht je na de eerste praktijkles niet overtuigd zijn, dan kan je jouw deelname annuleren en betaal ik je inschrijvingsgeld terug.

 Balance is not something you find.

It is something you create.

– Jana Kingsford –

Share This