fbpx

Abicom.pro zet quality time voorop, ook voor zichzelf

Abicom.pro is een Denderleeuws IT-bedrijf waar een 5-koppig team hard werkt om het verschil te maken voor hun klanten.

Annelies Piret en Rik Van Lier besturen samen de zaak en zijn ook levenspartners. Rik predikt graag zijn passie als cloud evangelist, terwijl Annelies eerder de stille kracht is achter hun team.

Eind 2022 klopte dit ondernemerskoppel aan bij Chi-An omdat de werkdruk hen aan de lippen stond. Hoe konden ze zo hun business uitbouwen?

Het High Achievement Programma bood de nodige structuur en rust, en niet alleen op de werkvloer.

Het team van Abicom Pro

Foto door Abicom.pro

“Dat is het unieke aan An. Ze zoomt samen met jou gedetailleerd in op je werk én je privé. Nu plannen we effectief quality time in met de kinderen aan zee. En ikzelf ga weer 1x week lopen. Zalig!”

– Annelies Piret, Abicom.pro –

Abicom.pro lost al je IT-vraagstukken persoonlijk op

Annelies: “Wij ontzorgen bedrijven bij al hun IT-vraagstukken, zodat zij zich kunnen bezighouden met hun core business. Onze klanten zijn vooral kleine KMO’s en zelfstandigen, maar iedereen is welkom bij Abicom.pro.”

“Onze troeven? Een hoogkwalitatieve IT-infrastructuur op maat die toegankelijk en betaalbaar is. Denk aan clouddiensten, cloud telefonie, cybersecurity, software, installatie & onderhoud pc’s, IT-support, enz.”

“Als kleiner bedrijf kunnen wij een persoonlijke aanpak garanderen. We denken met je mee en zijn vlot bereikbaar. Onze helpdesk wordt continu bemand door 2 IT-experten die 90% van je problemen direct oplossen.”

“We hoeven niet per se langs te komen, maar nemen het scherm over vanop afstand. Onze vaste klanten hebben zelfs 24/7 ondersteuning. Neem nu een schrijnwerker die pas ’s avonds tijd heeft voor zijn offertes. Als er dan een IT-probleem is, helpen wij die meteen.”

💡Kennismaken met Abicom.pro?

Dat kan hier. Momenteel is er nog geen gratis weggever, maar daar wordt aan gewerkt. Samen met Chi-An. 😉

Abicom Pro logo

Hoe kwam Abicom.pro bij Chi-An terecht?

“Rik kent An via BNI Dender-mondig”, gaat Annelies verder. “An kwam bij ons haar Chi-An plan uitleggen en zo ging de bal aan het rollen.”

“Wij zijn een klein bedrijf met massa’s werk. Op een bepaald moment beseften we dat we altijd maar aan het werken waren IN, maar nooit AAN onze zaak. En da’s juist zo belangrijk om gezond te kunnen groeien.”

“Daarom beslisten we in te stappen in het High Achievement Programma van Chi-An. We zaten toen midden in de storm. An kon onze situatie mee bekijken van buitenaf. Net wat we nodig hadden!”

Hoe verliep het High Achievement Programma?

Annelies: “Wij volgden het individuele traject van 6 maand. An luisterde eerst naar wat wij belangrijk vonden, zowel in ons bedrijf als privé.”

“Daarna stelden we samen een plan op: waar wilden we naartoe, welke structuur in ons bedrijf, hoe de balans houden tussen werk en privé? Dat laatste was heel belangrijk voor ons, als man en vrouw en ouders van 2 kinderen.”

“We hadden 4 live dagen met tussendoor Teamscalls om de vooruitgang te evalueren. En ook om ons aan te moedigen, zodat we niet zouden vervallen in onze oude gewoonten.”

Grootste Chi-An opstekers voor Abicom.pro

1. Het High Achievement Programma heeft ons enorm geholpen om onze tijd efficiënter te besteden. Als je beter kan plannen, dan brengt dat structuur en rust in je hoofd.

2. Nu maak ik samen met Rik elke vrijdag tijd om AAN ons bedrijf te werken. Alles moet wijken. We delen onze agenda’s op in blokken. Vroeger stond alles door elkaar en had ik op het einde van de dag niks gedaan. Nu hou ik me simpelweg aan de planning.

3. Nuja, het lijkt misschien simpel… Waarom zou je daar een An voor nodig hebben? Maar geloof me: die begeleiding heb je echt nodig om uiteindelijk de shift te maken.

Voor wie is het High Achievement programma een must?

Kleine bedrijven hebben zeker baat bij dit programma. In grote bedrijven hebben ze voor alles een aparte afdeling, maar als kleine ondernemer komen al die taken op je eigen schouders terecht.”

“Ik denk vooral aan ondernemers die de balans kwijt zijn tussen werk en privé. Want dat is wel het unieke aan An. Ze zoomt samen met jou gedetailleerd in op je hele leven. Nu plannen we effectief quality time in met de kinderen aan zee. En ikzelf ga weer 1x per week lopen. Zalig!”

“Mag ik nog een ultieme tip geven? Durf hulp te vragen. Je kan niet alles alleen.”

***

Waardevolle afsluiter. Dankjewel, Annelies! 💪