fbpx

Webinar 'Ondernemen vanuit je innerlijke ik'

Velen van ons zitten gevangen in de ratrace. Je bent slaaf van je agenda, rent en vliegt constant van hot naar her. Je moet van alles. Je staat altijd ‘aan’ en denkt te veel na. Je wordt overladen met prikkels en je lichaam staat continu in de stressstand. Kortom, je bent de balans in je leven kwijt

Om die balans te herstellen én versterken werk ik al meer dan 20 jaar met de 5 transformatie-elementen.

Ze kwamen voor het eerst op mijn pad toen ik herstellende was van een zware ingreep en hebben me nooit meer losgelaten.

Vandaag heb ik deze elementen opgenomen in mijn businessmodel en leer ik ook mijn klanten hoe ze hen kunnen integreren in hun leven. Want de juiste balans is essentieel.

Maar wat zijn die 5 transformatie-elementen nu? Dat vertel ik je graag in mijn webinar ‘Onderneem vanuit je innerlijke ik met de 5 transformatie-elementen.’

Praktisch webinar -1,5 uur

Schrijf je snel in en ontdek

  • wat de 5 transformatie-elementen zijn
  • en welke invloed ze hebben op jou als persoon en op je omgeving.

En aangezien je uitstraalt hoe je je voelt, ‘zo binnen zo buiten’, zal je na dit webinar veel bewuster omgaan met je balans.

Voel het ritme van de natuur, ga terug naar je basis.

Schrijf je in voor het webinar en leer hoe je je balans (terug)vindt dankzij de 5 elementen.

Dat wil je toch niet missen?

transformatieschema elementen Aarde Metaal Water Hout Vuur
bedrijfsadvies An De Saedeleer Chi-An

Wie is An?

Jarenlang werkte ik voor grote corporate bedrijven in de farmaceutische, chemische en voedingssector. Ik hielp hen bij het strategisch uitschrijven van hun visie, hun missie en hun objectieven.

Maar telkens opnieuw zag ik hoe daarbij een essentieel element werd vergeten: de mens.

Daarom besloot ik om het over een andere boeg te gooien. Na mijn burn-out was het belangrijk om op zoek te gaan naar kleine dingen die me energie gaven. Maar ook om duidelijk te benoemen wat me energie kostte. Om mijn dromen en doelen uit te schrijven. En een stappenplan te ontwikkelen om ze ook daadwerkelijk te realiseren.

Tijdens dit proces vond ik mijn levensenergie, mijn chi, terug. En mijn passie: andere ondernemers leren efficiënter en gestructureerder te werken. Zodat ook zij de balans van hun bedrijf én van zichzelf terugvinden. En hun doelen en dromen met een concreet actieplan kunnen realiseren.

 

 Balance is not something you find.

It is something you create.

– Jana Kingsford –

Share This