fbpx

Webinar ‘Aromatherapie:
ondersteun jezelf 100% natuurlijk én verantwoord’

 

Hoofdpijn, buikpijn, keelpijn, een fameuze winterdip… Is een chemisch pilletje echt de enige oplossing? Of werkt aromatherapie minstens even goed? Terechte vraag!

Als gediplomeerd aromatherapeut ervaar ik elke dag de kracht van etherische oliën en hydrolaten. Dat zijn 100% natuurlijke stoffen die heilzaam inwerken op ons lichaam en onze geest.

In dit gratis webinar krijg je de wetenschappelijke uitleg en een heleboel praktische tips om jezelf veilig te ondersteunen. 🌸

 

Wat zijn etherische oliën en hydrolaten precies?

Etherische oliën ken je wellicht. Dat zijn kleine flesjes olie die sterk ruiken naar een bepaalde plant: pepermunt, eucalyptus, limoen, bergamot, roos, jasmijn…  Enkele druppels zijn al genoeg om je hele huis te laten geuren.

Hydrolaten zijn iets minder bekend. Ze worden gewonnen uit hetzelfde destillatieproces als de gelijknamige olie, maar zijn volledig wateroplosbaar. Dat maakt ze 100% veilig, zélfs voor zwangere vrouwen en baby’s.

En da’s nog maar het begin van wat je allemaal te horen krijgt in dit webinar!

 

transformatieschema elementen Aarde Metaal Water Hout Vuur

 

Webinar ‘Aromatherapie: ondersteun jezelf 100% natuurlijk én verantwoord’

In dit praktische webinar leer je de wetenschap – het waarom – achter aromatherapie. En ook: hoe en welke oliën en hydrolaten je precies kan gebruiken om je systeem gezond te houden. Wist je dat bepaalde aromaten je ook helpen te presteren op professioneel vlak?

Ik raad je aan niet zelf te experimenteren met deze flesjes. Volg altijd de recepten en instructies op van een aromatherapeut. Bij deze… 😉

 

Praktisch webinar – 1,5 uur

  • Het verschil tussen etherische oliën en hydrolaten
  • Hoe gebruik je oliën en hydrolaten om je systeem te ondersteunen?
  • Hoe weet je welke merken betrouwbaar zijn?
  • Praktische toepassingen van enkele geuren

Na dit gratis anderhalf uur weet je precies waarom aromatherapie werkt. En hoe jij jouw lichaam en geest op een 100% natuurlijke én verantwoorde manier kan boosten.

Heb je nu al een vraag? Geef ze zeker mee bij je inschrijving! Ik behandel die live tijdens het webinar.

 

Schrijf je nu in en ontdek hoe aromatherapie jouw leven kan boosten!

  • Heb je bewondering voor de natuur en wil je haar kracht optimaal benutten?
  • Wil je op een veilige manier aan de slag met etherische oliën en hydrolaten?
  • Heb je nog nooit een deftige uitleg gekregen over aromatherapie en ben je nieuwsgierig?

Welkom!

Schrijf je hieronder GRATIS in voor de datum van je keuze.

O ja! En vergeet jouw vraag voor mij niet mee te sturen.

bedrijfsadvies An De Saedeleer Chi-An

Wie is An?

Jarenlang werkte ik voor grote corporate bedrijven in de farmaceutische, chemische en voedingssector. Ik hielp hen bij het strategisch uitschrijven van hun visie, hun missie en hun objectieven.

Maar telkens opnieuw zag ik hoe daarbij een essentieel element werd vergeten: de mens.

Daarom besloot ik om het over een andere boeg te gooien. Na mijn burn-out was het belangrijk om op zoek te gaan naar kleine dingen die me energie gaven. Maar ook om duidelijk te benoemen wat me energie kostte. Om mijn dromen en doelen uit te schrijven. En een stappenplan te ontwikkelen om ze ook daadwerkelijk te realiseren.

Tijdens dit proces vond ik mijn levensenergie, mijn chi, terug. En mijn passie: andere ondernemers leren efficiënter en gestructureerder te werken. Zodat ook zij de balans van hun bedrijf én van zichzelf terugvinden. En hun doelen en dromen met een concreet actieplan kunnen realiseren.

 

 Balance is not something you find.

It is something you create.

– Jana Kingsford –

Share This