fbpx

Webinar ‘De 5S methode:
bye-bye chaos en frustraties, hello rust en focus!’

 

996 ongelezen mails in je mailbox, stapels papier op je bureau, rommel in je huis en watten in je hoofd. Je had vorig jaar nochtans gezworen: gedáán met die chaos!

Troost je, je bent niet de enige die na een blinde opruimwoede weer veel te vlug hervalt in die slordige gewoontes. En ja, zo loop je dus tijd, rust én geld mis…

Geloof me, na dit webinar niet meer.

 

Leer opruimen volgens de 5S methode en… volhouden!

Maak kennis met de 5S methode, een succesvolle opruimmethode uit Japan die een lifechanging impact maakt op je werk- en privéleven. Hoe?

Dankzij dit simpele 5-stappenplan: scheiden, schikken, schoonmaken, standaardiseren en standhouden. De eerste 3 stappen zijn het gemakkelijkst. Veel kans dat je die nu al toepast, eens per jaar zo. 😉

Maar standaardiseren en standhouden? Ho maar, daar struikelen de meesten nog over. Zeker als je met meerdere mensen moet samenwerken of leven. Toch?

 

transformatieschema elementen Aarde Metaal Water Hout Vuur

 

Webinar ‘De 5S methode: bye-bye chaos en frustraties, hello rust en focus!’

In dit praktische webinar leer je hoe je permanent rust en focus brengt op je werk én bij je thuis, zowel offline als online. Hoe je definitief vaarwel zegt aan die chaos en frustraties. Natuurlijk kan dat!

Ik maak ook graag de omslag naar de natuur en toon je hoe je productief omgaat met je eigen persoonlijke energie. Want opruimen is een allesomvattend proces. Het werkt pas als je fysiek, digitaal én geestelijk ademruimte creëert.

 

Praktisch webinar – 1,5 uur

  • Wat is de 5S methode? De 5 stappen toegelicht
  • Extra verdieping in standaardiseren & standhouden
  • Praktische voorbeelden op de werkvloer en bij je thuis
  • Hoe versterk je jouw persoonlijke energie?

Na dit gratis anderhalf uur weet jij klaar en duidelijk wat jouw volgende stap is om het voor iedereen een pak aangenamer te maken op de werkvloer en/of bij je thuis.

Heb je nu al een vraag? Geef ze zeker mee bij je inschrijving! Ik behandel die live tijdens het webinar.

 

Schrijf je nu in en ontdek het geheim van permanente rust en focus!

Zodus, wil jij dat…

  • je een klare kijk hebt op je mails, je papieren, je kasten en je hoofd?
  • iedereen exact weet wat ie moet doen, wanneer en hoe?
  • alles op wieltjes loopt en blíjft lopen vanaf nu?

Wel, dan hoef je maar 1 ding te doen!

Schrijf je hieronder GRATIS in voor de datum van je keuze.

O ja! En vergeet jouw vraag voor mij niet mee te sturen.

bedrijfsadvies An De Saedeleer Chi-An

Wie is An?

Jarenlang werkte ik voor grote corporate bedrijven in de farmaceutische, chemische en voedingssector. Ik hielp hen bij het strategisch uitschrijven van hun visie, hun missie en hun objectieven.

Maar telkens opnieuw zag ik hoe daarbij een essentieel element werd vergeten: de mens.

Daarom besloot ik om het over een andere boeg te gooien. Na mijn burn-out was het belangrijk om op zoek te gaan naar kleine dingen die me energie gaven. Maar ook om duidelijk te benoemen wat me energie kostte. Om mijn dromen en doelen uit te schrijven. En een stappenplan te ontwikkelen om ze ook daadwerkelijk te realiseren.

Tijdens dit proces vond ik mijn levensenergie, mijn chi, terug. En mijn passie: andere ondernemers leren efficiënter en gestructureerder te werken. Zodat ook zij de balans van hun bedrijf én van zichzelf terugvinden. En hun doelen en dromen met een concreet actieplan kunnen realiseren.

 

 Balance is not something you find.

It is something you create.

– Jana Kingsford –

Share This