fbpx

Efficiënt Energie-Event

Techni-Cal | Rogiers Dendermonde | Chi-An

Donderdag 20 oktober 2022 | Hoogveld 23, Dendermonde

 De energieprijzen blijven de pan uit rijzen, we horen niets anders. Veel klanten uiten hun bezorgdheid over de gevolgen op lange termijn. Waar moet dit naartoe? Waar gaat dit stoppen? Wanneer gaat dit stoppen? Wat kunnen we pro-actief doen om de  oplopende energiekosten onder controle te houden?

Knaagt het gevoel dat je niet weet wat de toekomst brengt?  Of hoe je hier efficiënt kan mee omgaan?

JA?

Groener en slimmer ondernemen, start hier!

 

Dit event gaat uit van één basisidee: We bekijken de energieproblematiek vanuit een ander oogpunt. Zodat jij exact weet hoe jouw wagen van de toekomst eruit kan zien. Hoe je het hoofd kan bieden aan de stijgende energiefacturen. En bovenal, als je de groene kaart trekt, hoe je die doelen ook effectief gaan realiseren. Want als duurzaamheid ondertussen deel uitmaakt van jouw mentaliteit, dan heb je maar een klein zetje nodig om die visie te gaan concretiseren in bijvoorbeeld zonnepanelen of een elektrische wagen.

 

Laat je inspireren tijdens het Efficiënt Energie-Event.

 

Met een beperkte groep ondernemers, die in 2023 het sublieme verschil willen maken, gaan we samen aan de slag tijdens dit offline event “Efficiënt Energie-Event”.

Net wat je nodig hebt nu?

Tijdens een netwerkmoment met drie deskundige sprekers leer je hoe je jouw doelen scherp stelt, plant en succesvol realiseert. Hoe jouw businessdroom niet zomaar een droom blijft, maar hoe je die effectief ook verzilvert. En uiteraard is er ook ruimte voor een fijne babbel in de ongedwongen sfeer, vergezeld van een hapje en een drankje.

Klaar voor (veel) méér succes in 2023?

Wil jij weten hoe je jouw wagenpark van de toekomst fiscaal interessant maakt?

Wil jij kennis maken met de nieuwe technieken en tendensen voor efficiënt energie-management?

Wil jij jouw dromen (die lage energiefactuur en/of prachtige wagen) efficiënt en effectief realiseren?

?

Laat het ons tijdens een netwerkmoment, effectief ter tafel brengen.

“Efficiënt Energie-Event”
Interactief netwerkmoment

 

Op interactieve wijze gaan we samen aan de slag met volgende thema’s:

Lastminutewijzigingen zijn mogelijk

 

Chi-An logo met tagline

Rogiers Dendermonde maakt van de gelegenheid gebruik om u voor te stellen aan de nieuwe GLC, uitsluitend verkrijgbaar als hybride (mild of plug-in). Met deze derde generatie van Mercedes-Benz’ best verkochte model slaan we de weg in van moderne, sportieve luxe. We laten ook Peter Hennion aan het woord, die een bruggetje zal maken naar de fiscaliteit van hybride en elektrische wagens.

Chi-An logo met tagline

Techni-Cal neemt je mee in de analyse van de energiefactuur, en stelt verschillende mogelijkheden voor om met eigen energieproductie en vooruitstrevende technieken de energiefactuur onder controle te houden. Verder wordt het model ‘Energy as a service’ voorgesteld, waarbij zonder eigen investering directe besparingen worden gerealiseerd in een lange termijn partnership.  Door inzet van decentrale productie van groene stroom en van groene warmte ontstaan opportuniteiten die het mogelijk maken duurzamer te ondernemen.

Chi-An logo met tagline

Chi-An toont aan dat een onderneming maar zo efficiënt en gezond is als de ondernemer efficiënt en energiek is. Een missie, visie ombouwen naar scherpe SMART doelen en een concreet actieplan doen je droom van die prachtige wagen en de investering in groene technologie werkelijkheid worden. Blijf dus niet met die dromen zitten, maar stap in de actie.

Programma 20 oktober 2022

 

16u00 – 16u30 – Onthaal

16u30 – 17u00 – Eerste spreker

17u00 – 17u30 – Tweede spreker

17u30 – 18u00 – Pauze

18u00 – 18u30 – Derde spreker

18u30 – 19u00 – Netwerkmoment

En daarna?

 

* bruis je van de energie en motivatie

* beschik je over alle nodige tools om in actie te komen

* weet je precies hoe efficiënt en effectief energie te besparen

* ben je ervan overtuigd dat je elk doel kan realiseren

* is de chaos in je hoofd al een pak minder!

Ontmoet toffe, gelijkgestemde ondernemers die even gedreven zijn als jij.

Laten we ons netwerk, onze positieve energie, al onze kennis en ervaring delen.

De focus ligt op interactie en samenwerking (en allerminst op saaie theorie!)

Donderdag 20 oktober 2022

 

van 16:00 tot 19:00

 

We voorzien voldoende pauzes om tussendoor te ontspannen en te netwerken.

@ Rogiers Dendermonde

Chi-An logo met tagline
An Desaedeleer Chi-An

Wie is An?

Jarenlang werkte ik voor grote corporate bedrijven in de farmaceutische, chemische en voedingssector. Ik hielp hen bij het strategisch uitschrijven van hun visie, hun missie en hun objectieven.

Maar telkens opnieuw zag ik hoe daarbij een essentieel element werd vergeten: de mens.

Daarom besloot ik om het over een andere boeg te gooien. Na mijn burn-out was het belangrijk om op zoek te gaan naar kleine dingen die me energie gaven. Maar ook om duidelijk te benoemen wat me energie kostte. Om mijn dromen en doelen uit te schrijven. En een stappenplan te ontwikkelen om ze ook daadwerkelijk te realiseren.

Tijdens dit proces vond ik mijn levensenergie, mijn chi, terug. En mijn passie: andere ondernemers leren efficiënter en gestructureerder te werken. Zodat ook zij de balans van hun bedrijf én van zichzelf terugvinden. En hun doelen en dromen met een concreet actieplan kunnen realiseren.

An Desaedeleer Chi-An

Wie is Steven?

Steven Van Alboom staat, na een mooie carrière bij Scania, sinds 2014 samen met Wouter Rogiers aan het hoofd van Rogiers Dendermonde, uw lokale Mercedes-Benz-expert. Wat ooit begon als klein familiebedrijf in Wetteren, is ondertussen uitgegroeid tot een heuse onderneming met twee vestigingen en meer dan 40 medewerkers. Tot op vandaag kunt u daar nog steeds rekenen op een proactieve, kwalitatieve klantenservice. Behandel klanten en collega’s zoals je zelf behandeld wil worden, dat is de basisgedachte. Hun motto luidt niet voor niets ‘Als service écht telt’.

Zaakvoerders Wouter Rogiers en Steven Van Alboom en hun team luisteren naar wat jij belangrijk vindt bij de aankoop van een nieuwe wagen. Comfort of veiligheid? Energie-efficiëntie of je aankoop-, benzine- en onderhoudskosten? Op basis van jouw wensen en hun advies kies je de ideale wagen in een warme, huiselijke sfeer.

An Desaedeleer Chi-An

Wie is Andries?

Techni-Cal, met vestigingen in Ternat, Kortrijk en Dendermonde startte reeds in 1997 met ventilatie- en koeltechnieken. In 2009 breidde het bedrijf uit met het volledige gamma van HVAC (Heating, Ventilation & AirCo) en voegde er fotovoltaïsche installaties en laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen aan toe.

Techni-Cal en de daarbij horende investeringsvennootschap ALSOLAR INVEST  is een team van mensen die samen de projecten ontwikkelen, realiseren, en waar gevraagd ook op lange termijn uitbaten.

Hun missie is een compleet betaalbaar aanbod met de meest milieuvriendelijke oplossingen aanbieden en aldus meewerken aan een iets betere toekomst voor de volgende generaties.

Zaakvoerder Andries Busschaert draagt de waarden hoog in het vaandel. Hij is integer, kan goed luisteren. Hij is een betrouwbare partner, die jou het juiste professionele voorstel aanbrengt.

E = mc²

Energie = Mercedes * Coaching * Connecteren

Share This