fbpx

1-2-1 coaching ‘Rust in je hoofd’

Mentale pijn - Chi-An

Wanneer ik bij mijn ex-man vetrokken ben, is alles in dozen beland. Deze dozen verhuisden mee naar mijn eigen plek.

Ongeopend werden ze jaren later een derde keer verhuisd naar het huis dat ik met mijn nieuwe partner, Stief kocht. Op een bepaald ogenblik moest ik beginnen opruimen, want anders konden we niet aan de verbouwingen beginnen.

Elke dag een doos. En ik slaagde! Door deze methode toe te passen.

Toen Stief plots zei: ‘Ik heb jou eigenlijk nooit in je trouwkleed gezien’. Kwamen er toch tranen. Dat kon er nog wel even bij.
Stief stond achter mij, ik was mijn trouwkleed aan het passen en samen keken we in een hele grote spiegel, die recht voor ons stond. De eerste keer dat ik voelde en zag dat een sterke man achter mij stond. Mede dankzij hem kon ik elke dag een doos aanpakken en echt weggooien. Een doos met mijn verleden.

Loslaten kan zeer emotioneel zijn. Het verleden loslaten, was voor mij de enige manier om door te gaan. Om te gaan voor mijn toekomst.

Bizar, maar vanaf dat moment kon ik ook weer met liefde communiceren naar mijn ex-man.

Het helpt echt wel als je een stok achter de deur hebt.

 

Ik wil jouw stok achter de deur zijn,
jouw accountability partner.

 

?

Wil jij eindelijk verandering in je huis en leven?

Dan bied ik jou de mogelijkheid om een 1-2-1 gesprek met mij te boeken.

Ik leer jou hoe je je werkomgeving (blijvend) kan opruimen. Wat zorgt voor een betere balans op je werkplek en in je agenda. Vervolgens bekijk ik samen met jou hoe je die ruimte kan aanpakken. Hoe je jouw werkplek beter kan organiseren, zodat je in een mum van tijd jouw spullen (papieren, documenten, mail,…) kan terugvinden. 

?

Een triple win!

 

Ik ga persoonlijk met jou aan de slag om voor een transformatie in je huis én je leven te zorgen.
Niet alleen aan de hand van strategieën, advies en tips voor het opruimen van spullen, organiseren van jouw administratie en het beheersen van jouw tijd.

Een proper en opgeruimde werkplek,  brengt meer orde en rust. Die rust zorgt voor een betere balans tussen werken en privé. Dat evenwicht leidt dan weer tot een beter welzijn in de nauwe werk privé balans.
Je collega’s, je partner, je kinderen, maar bovenal jijzelf gaan er allen geniet van hebben.

Een triple win, lijkt me dat! Niet?

Jouw 1-2-1 coaching
‘Rust in je hoofd’ gesprek

 

Online vast te leggen op een tijdstip dat voor jou past.

Met mij als jouw accountability partner.

Samen aan de slag met de nodige tips, strategieën en mijn persoonlijk advies.

Jouw investering

 

Jouw investering bedraagt 499 euro (excl. BTW) voor de 1-2-1 coaching ‘Rust in je hoofd’.

Je boekt jouw afspraak gewoon online op een moment dat jou het beste uitkomt. Gewoon via onderstaande knop.

An Desaedeleer Chi-An

Wie is An?

Jarenlang werkte ik voor grote corporate bedrijven in de farmaceutische, chemische en voedingssector. Ik hielp hen bij het strategisch uitschrijven van hun visie, hun missie en hun objectieven.

Maar telkens opnieuw zag ik hoe daarbij een essentieel element werd vergeten: de mens.
Daarom besloot ik om het over een andere boeg te gooien. Na mijn burn-out was het belangrijk om op zoek te gaan naar kleine dingen die me energie gaven. Maar ook om duidelijk te benoemen wat me energie kostte. Om mijn dromen en doelen uit te schrijven. En een stappenplan te ontwikkelen om ze ook daadwerkelijk te realiseren.

Tijdens dit proces vond ik mijn levensenergie, mijn chi, terug. En mijn passie: andere ondernemers leren efficiënter en gestructureerder te werken. Zodat ook zij de balans van hun bedrijf én van zichzelf terugvinden. En hun doelen en dromen met een concreet actieplan kunnen realiseren.

Quote Chi-An
Share This