fbpx

High Achievement Event

Dank je wel voor je inschrijving voor een 1-2-1 coaching 'Rust in je hoofd!'

Ik kijk er ontzettend naar uit jou binnenkort online te mogen inspireren en begeleiden naar orde op jouw werkplek en dus orde in je hoofd!

Enthousiaste groeten,
An

P.S. Je krijgt de nodige info doorgestuurd naar je persoonlijke mailbox.

Chi-An is erkend dienstverlener voor de KMO-portefeuille

De diensten van Chi-An komen in aanmerking voor de KMO-portefeuille.

Bereik eindelijk die doelen waarvan je al zo lang droomt!

Creëer meer tijd voor je gezin, familie en vrienden!

Breng jezelf terug in balans met meer levensenergie!

bedrijfsadvies An De Saedeleer Chi-An

Wie is An?

Jarenlang werkte ik voor grote corporate bedrijven in de farmaceutische, chemische en voedingssector. Ik hielp hen bij het strategisch uitschrijven van hun visie, hun missie en hun objectieven.

Maar telkens opnieuw zag ik hoe daarbij een essentieel element werd vergeten: de mens.

Daarom besloot ik om het over een andere boeg te gooien. Na mijn burn-out was het belangrijk om op zoek te gaan naar kleine dingen die me energie gaven. Maar ook om duidelijk te benoemen wat me energie kostte. Om mijn dromen en doelen uit te schrijven. En een stappenplan te ontwikkelen om ze ook daadwerkelijk te realiseren.

Tijdens dit proces vond ik mijn levensenergie, mijn chi, terug. En mijn passie: andere ondernemers leren efficiënter en gestructureerder te werken. Zodat ook zij de balans van hun bedrijf én van zichzelf terugvinden. En hun doelen en dromen met een concreet actieplan kunnen realiseren.

 

If you always do what you’ve always done,
you’ll always get what you’ve always gotten.

Share This